Η Εταιρεία

Η  Εταιρεία NTAILIANIS GAS είναι μια Εμπορική και Τεχνική Εταιρεία, η οποία προσφέρει ενεργειακές λύσεις σε οικιακό, επαγγελματικό και βιομηχανικό τομέα. Η NTAILIANIS GAS δραστηριοποιείται στην κατασκευή εγκαταστάσεων υγραερίου και φυσικού αερίου, καθώς επίσης και στην εμπορία και την διανομή υγραερίου σε Θεσσαλία και Δυτική Μακεδονία πάνω από 40 χρόνια.

Το Ιστορικό

Το 1970  ιδρύθηκε η πρώτη προσωπική επιχείρηση υγραερίου στο Νομό Τρικάλων με την επωνυμία «ΥΓΡΑΕΡΙΑ-ΝΤΑΪΛΙΑΝΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ«, έχοντας ως κύριο αντικείμενο των δραστηριοτήτων της την εμπορία φιαλών υγραερίου ESSO PAPPAS.

Σήμερα η NTAILIANIS GAS  δραστηριοποιείται τόσο στον κλάδο της μεταφοράς, εμπορίας και διανομής υγραερίου (χύμα και εμφιαλωμένο) όσο και στον κλάδο της κατασκευής εγκαταστάσεων υγραερίου και φυσικού αερίου σε οικιακό, επαγγελματικό και βιομηχανικό τομέα.

Όσον αφορά τον κλάδο του εμφιαλωμένου υγραερίου η NTAILIANIS GAS εφοδιάζει με φιάλες και συσκευές υγραερίου κάθε τύπου μικροεπιχειρήσεις όπως εργαστήρια ζαχαροπλαστικής, καφετέριες, καθαριστήρια, ταβέρνες, εστιατόρια, ξενοδοχεία και catering, απευθείας ή μέσω των αποκλειστικών αντιπροσώπων της.

Επίσης η NTAILIANIS GAS προμηθεύει με χύμα υγραέριο οικίες, βιοτεχνίες, εργοστάσια, ξενοδοχεία, μηχανουργεία, εκκοκκιστήρια, τυροκομεία, οινοποιεία, αποστακτήρια, ξηραντήρια καπνού-καλαμποκιού και άλλου είδους μικροεπιχειρήσεις. Ο μεγάλος αριθμός δεξαμενών υγραερίου που διαθέτει, με ποικιλία σε χωρητικότητα και τύπο, μπορεί να καλύψει οποιαδήποτε ανάγκη σε οικιακό, επαγγελματικό και βιομηχανικό τομέα.

Η πολυετής συνεχής παρουσία της εταιρείας στην εμπορία και διανομή υγραερίου και η υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών της, την έχει κατατάξει στις πλέον εξειδικευμένες και αξιόπιστες εταιρείες του κλάδου.

Οι κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρείας βρίσκονται στο 7ο χλμ. της Ε.Ο. Τρικάλων-Καλαμπάκας σε οικόπεδο 7.000 τ.μ., με ιδιόκτητο κτίριο 500 τ.μ., χώρο αποθήκευσης φιαλών υγραερίου και δεξαμενές αποθήκευσης χύμα υγραερίου. Με την καταλληλότητα της εγκατάστασης για αποθήκευση και διακίνηση υγραερίου, επιτυγχάνεται η άριστη ποιότητα των προϊόντων και η άμεση διανομή τους. Η εταιρεία διαθέτει ένα εξειδικευμένο στόλο ιδιόκτητων φορτηγών και βυτιοφόρων που εξυπηρετεί το ευρύ πελατολόγιο σε Θεσσαλία και Δυτική Μακεδονία.

Στην NTAILIANIS GAS απασχολούνται εργαζόμενοι που καλύπτουν πλήθος ειδικοτήτων (υπάλληλοι γραφείου, οδηγοί, εξωτερικοί πωλητές). Ο αριθμός του τακτικού προσωπικού της εταιρείας, δεν παρουσιάζει αξιόλογες μεταβολές, αφού ακολουθεί τις πραγματικές ανάγκες της εταιρείας. Το τακτικό προσωπικό συμπληρώνεται με εποχικούς εργαζόμενους. Το ανθρώπινο δυναμικό αποτελείται από νέους ανθρώπους, πρόθυμοι να συνεργαστούν μαζί σας και να εξυπηρετήσουν οποιαδήποτε ανάγκη σας. Επιπλέον η εταιρεία τους παρέχει συστηματική εκπαίδευση προς όφελος τόσο των ίδιων των εργαζομένων, όσο και της εταιρείας.

Η NTAILIANIS GAS προμηθεύεται τα προϊόντα της από τα Ελληνικά Διυλιστήρια και εγγυάται την πώληση προϊόντων υψηλών προδιαγραφών σε ανταγωνιστικές τιμές. Η εναλλακτικότητα πηγών προμήθειας και η ευελιξία, δημιουργούν τις πιο συμφέρουσες συνθήκες ανάπτυξης και σιγουριάς, με γνώμονα τον άμεσο και ποιοτικό εφοδιασμό του πελάτη.

Σήμερα η NTAILIANIS GAS εκσυγχρονίζει τις εγκαταστάσεις της ακόμη περισσότερο για να είναι προετοιμασμένη για τις προκλήσεις μιας ιδιαίτερα ανταγωνιστικής εποχής, ανανεώνοντας το στόλο των οχημάτων και εκπαιδεύοντας το προσωπικό της για να καλύψουν τις σύγχρονες ανάγκες των πελατών.

Η NTAILIANIS GAS είναι η εταιρεία που σας εγγυάται για την ποιότητα, τη σωστή εξυπηρέτηση και τις χαμηλότερες τιμές των προϊόντων της. Ένα όνομα που καλύπτει κάθε σας ανάγκη, υπεύθυνα και φιλικά.

  Η NTAILIANIS GAS είναι η εταιρεία που σας εγγυάται για την ποιόητα, τη σωστή εξυπηρέτηση και τις χαμηλότερες τιμές των προϊόντων της. Ένα όνομα που καλύπτει κάθε σας ανάγκη, υπεύθυνα και φιλικά.

  Διεύθυνση

  7o Χλμ Τρικάλων - Καλαμπάκας
  ΤΚ: 42100 TΘ: 176

  Τηλέφωνο

  2431088138

  Fax

  2431088138

  Info

  info@ntailianisgas.gr
  sales@ntailianisgas.gr